Högaktuellt med second hand

Det är mindre än 1 vecka kvar i rummet nu, så jag tänkte att det nog är dags att sälja lite saker som jag inte kommer att ta med på resan…

Madrassen som inhandlades ganska direkt när jag kom hit kostade ju trots allt 600 yuan så det vore trevligt att få tillbaka lite pengar. Jag har även lite övrigt krafs som jag tänker försöka sälja.

Sen sätter jag hellre ett alldeles för billigt pris (typ en tredjedel av ursprungspriset) för att på så sätt få tillbaka lite av pengarna. Det vore ju onödigt att inte bli av med sakerna i tid. Så nu har jag knåpat ihop en annons som jag slängde ut på två anslagstavlor imorse.

Men inte trodde jag att det skulle gå så fort och lätt!
Redan efter en halvtimme hade Emelies yogamatta blivit såld och sen har telefonen gått varm hela dagen.

Jag har inte varit hemma och kunnat ta hand om kundkretsen, utan varit på vift hela dagen. Vi har fixat en hemresa från Hohhot, vandrat genom OS-parken och besökt IKEA så jag har sagt åt alla som är intresserade att dyka upp vid mitt rum klockan 18. Så långt, allting gott.

Problemet är bara att jag inte riktigt kan eller vill sälja min madrass förrän om en vecka. Inte heller vill jag bli av med min sittkudde eller min skrivbordslampa. Tänk att det gick så fort.

Jag får nog så lov att försöka förklara att om de är intresserade av att köpa sakerna så får de komma tillbaka och hämta madrassen den 2 oktober.  Alternativt sätta upp annonsen igen om 1 vecka!

Länge leve second hand!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Högaktuellt med second hand

 1. Kristoffer Darj skriver:

  Så vad blev sålt idag?
  Har den lilla plastblomman fått en ny lycklig ägare?

 2. rotanikina skriver:

  Nä, Wilson hänger med mig ett tag till. Sen får han kanske flytta in hos doktoranderna på labbet. Där finns inget fönster ut så de kan behöva en grön plastblomma för att liva upp stället 🙂

 3. M skriver:

  Till och med IKEA själva har ju börjat propagera för second hand…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s