Österut igen…

Efter 3 nätter i Dali är det imorgon dags att fortsätta resan österut till Kunming igen. I de trakterna kommer vi att befinna oss tills mamma påbörjar sin hemresa igen den 27 oktober.

Dali har bland annat bjudit på en härlig bergspromenad. Tiger Leaping Gorge har allt fått något att bita i om den ska slå omgivningarna som gårdagen bjöd på!

När mamma åker hemöver så kommer jag att vara på egen hand i nästan 2 veckor innan jag ska möta upp K i Lijiang i norra Yunnan. Så vad gör man av 2 veckor på egen hand i denna del av världen?!?

Tja… man kanske åker till Thailand en extra sväng 😉

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Österut igen…

 1. kalo skriver:

  Låter fint med en Thailandstripp också… Du är ju fena på att resa själv ju! 🙂 Jag skulle kunna tänka mig snorkling på dagarna och wokat på kvällen istället för frusna vattenpölar och allt fler gula löv på marken. Idag är det lite smygpremiär på vintern här i Uppsala, jag ska byta till min ”nya” vintercykel (bättre begagnad med fotbroms) och sätta glögg! Så jag ska inte klaga (bara sista tentan på måndag är över så).

  Stor kram till er båda!

  • rotanikina skriver:

   Ja även om jag saknar människorna i Sverige väldigt mycket, så saknar jag inte den svenska november-månaden. Enda anledningen till att jag kommer hem den 1a december är just för att slippa gråa november.
   Jag fick en fin film från K idag där han visar upp ett vitt Stockholm, och hemma i Sundsätt hade det visst varit -17 grader kallt inatt… Brr!!!
   Själv har jag legat på takterassen på hotellet och solat i bikini…

   Lycka till på tentan!
   Kramar från oss båda!!!

 2. Kristoffer Darj skriver:

  Ja isig snö i ögonen när man cyklar är väl inget som man blir sådär sprudlande glad av direkt. Inga dåliga berg de har där borta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s