Söderut härnäst månne?

Bjuder på en liten bild från gårdagens bad vid resorten, Casa Lunar i Baen Saen. Självklart simmade jag tur och retur längs piren till dess ände, medan mina förundrade thailändska vänner gick en promenad längs piren.

En lustig sak som hände på vägen tillbaka var att det plötsligt dök upp ett jättestort stim med fiskar som var ca 3-5 cm långa och som simmade in i mig, upp på mig och hoppade över mig. Det här gjorde de i säkert 50 m. Jätteknasigt! En simmade tom rakt in i ögat, så det var ju tur att jag hade simglasögon!

Idag åkte jag, Min och hennes mor Jim (Japp, så heter hon) alltså till den närbelägna ön Koh Sichang. Det blev med färja istället för med deras egen båt. Dessvärre blåste det ganska mycket, växlande molnighet och inget riktigt goväder. Snorklingen var heller ingen höjdare men vattnet var renare än i Baen Saen vilket var härligt. Sällskapet var också mycket trevligt, vilket gjorde det hela till en väldigt trevlig dag!

När vi skulle hem igen så hade en båt sjunkit alldeles vid kajen och vi fick titta på ett underhållande bärgningsarbete i väntan på att vår egen färja hemåt skulle avgå.

Framtidsplaner då?
Jo, på tisdag funderar jag på att åka vidare söderut till Koh Samet. Det vore ju nice att se lite mer av den östliga delen av Thailand eftersom jag ska se mer av den södra delen i mitten av november 🙂
Dessutom befinner sig Emelie och A där just nu, så det vore ju skoj att ses igen innan de åker hem till Svedala igen!

Nåväl… Det ger sig imorgon 😀

Hasta la vista!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Söderut härnäst månne?

 1. M skriver:

  Vilket härligt liv det verkar vara. Lycka till…

 2. Kristoffer Darj skriver:

  Ser hur härligt ut som helst.
  Jag byter gärna bort lite slask/regn mot det där.

 3. kalo skriver:

  Åh… Ser ju ut som om direktsaxat ur någon resekatalog! Hoppas att du njuter och laddar batterierna med solsken! 😉 Och inte blir uppäten av fiskarna…

  Jag har inte hajat riktigt vilka du bor hos och hänger med? Hur lärde du känna dem? Kul att bo med thailändare.

  Igår hade vi kördag med två av körens pappor. Förmiddag med sångpedagog och eftermiddag med Stefan Parkman. Lyxigt och väldigt lärorikt! På kvällen hade vi tjejkväll i klassen hos Ida och Catta och gjorde egen sushi, vilket var jättemysigt.

  Hälsa E och A så gott, de är inte lika bra på att blogga som du! 😉 Stor kram!

  • rotanikina skriver:

   Eller hur!
   Jag kanske ska söka jobb som resekatalogsfotograf nu när jag blir klar!!!

   Jag försöker njuta så mycket jag kan, så jag kan leva på de här sköna stunderna i ett kallt februari. Men då får jag göra som dig och värma mig med lite skön körsång istället! Skoj med Stefan och sångpedagog. Parkman var ju riktigt bra under NKF i våras 🙂

   Göran och Nam heter de jag bor med (en svensk man med tahiländsk ”fru”) för att inte bre på klyschorna 😉 Hon är iaf en jätterar thailändska som är nästan 50 år och de andra thailändarna jag hängt med är alltså vänner till henne. Göran bodde i Sveg i 9 år, är nu nybliven pensionär och god vän med mina föräldrar. Bla jagar han i pappas jaktlag. Båda bor i Sverige i ca 4 månader per år och då hälsar de alltid på i Sundsätt.

   Låter riktigt skoj med tjejkväll! Jag saknar dig och de andra väldigt mycket nu! Men snart så 😀

   Om jag lyckas få tag i skjuts/buss till Koh Samet imorgon så lovar jag att hälsa AE!

   Hade gött!
   Kramar

 4. Elisabeth skriver:

  KANONBILD !!!!!!!!!!! Absolut bäcksvart och regn just nu i Uppsala.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s