Riktiga varor till plagiatpriser!

Nu är jag ”hemma” i Bangsaen efter trevliga dagar på Koh Samet. Vi har snorklat, åkt båt, paddlat kajak, ätit mycket god mat, avnjutit massage, sett eldshower, badat och solat. Helt underbart och genomtrevligt!

Idag har Göran och Nam tagit med mig till en slags outlet på ett flygfält ungefär 1 h bort. Där såldes mängder av märkeskläder ut till riktiga fyndpriser. Alltså äkta vara för ett plagiatpris…
Det var galet mycket folk (den här utförsäljningen äger visst bara rum en gång per år), galet varmt och alldeles för ont om tid!

Jag hade bara två timmar på mig (och ett kilo kvar innan övervikt på flygplanet) men ignorerade glatt båda två.
Det blev några julklappar och några kläder till mig själv men jag hann inte ens halvvägs igen alla stånd och butiker förrän det var dags att åka hem. Men det kanske var lika bra det 😉

Enligt Göran så tillverkar fabrikerna för mycket kläder åt olika kända klädföretag. Detta gör man för att ha i beredskap för reklamationer, slutförsäljning med mera. Sen när säsongen är slut så säljs kläderna ut för väldigt förmånliga priser så att lagren kan tömmas och fyllas på med nästa säsongs kollektioner.

Imorgon är sista dagen i Thailand för på måndag morgon åker jag tillbaka till Kina (sen kommer jag visserligen tillbaka till Thailand den 14 november så ni behöver inte gråta för mig!

Hoppas solen skiner igenom november-molntäcket hemma i Sverige!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

7 kommentarer till Riktiga varor till plagiatpriser!

 1. kalo skriver:

  Så nu inleds snart sista delen på det asiatiska äventyret… 🙂 Misstänker att det ska bli trevligt att ta emot den sista besökaren. 😀 Ska bli spännande att se vad ni hittar på. Idag har det varit en finfin höstdag, soligt och kallt. Martin och jag har varit på utflykt i Hågadalen. Det är bra med utflykt, man laddar batterierna liksom. Fortsätt att njuta och jag håller tummarna för att det ska bli riktigt spännande att komma hem till Sverige igen också! 😉 Kram!

  • rotanikina skriver:

   Ja. Jag har väntat på den siste besökaren i 4 månader nu så det är smått ofattbart att jag ska få träffa honom imorgon 😀
   Det blir en veckas äventyr i Kina och två veckor i Thailand vilka jag skulle gissa kommer att handla en hel del om dykning!

   Utflykt i Hågadalen låter också helt underbart!
   Bra initiativ där!

   Det villl jag också göra när jag kommer hem till Sverige igen!
   Och så vill jag dricka glögg och äta pepparkakor 🙂
   OCH TRÄFFA ALLA ER ❤

   Kram!

 2. M skriver:

  Åtminstone på Vemdalsskalet har solen skinit hela dagen, tyvärr inte på insidan…

 3. Kristoffer Darj skriver:

  Ja nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Allt hemma är fixat och det mesta är packat. Bara att rulla tummarna och vänta på att det blir dags att åka mot ARN helt enkelt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s